TANGO sin palabras

Tip Spectacol: Tango

Restaurant: Monarh

Durata: 1 h 45 (cu pauza)

SEARĂ de Tango

WOW Evenimente vă invită să participați la experiența tip ”Dinner and a Show”. Veți putea urmări un spectacol creat pentru mari scene, amplasat în aerul liric al Restaurantului Monarh care vă va întâmpina cu meniul său vast și plin de savoare. Veți asista la un show de muzică live, coregrafii elegante și poezii, interpretate de mari artiști ai Operelor si Teatrelor din București.
Muzica marilor compozitori precum Astor Piazzolla, vă va ghida prin povestea noastră despre dragoste, succes, vicii, singurătate, eșec. O cafenea înapoi în anul 1930 și un spectacol în care fiecare personaj are o poveste, fiecare poveste are un final și fiecare final este interpretabil.

Ce spui atunci când nu ai nimic de spus? Ce faci atunci când nu ești văzut sau auzit de cei la care sperai să o facă primii?
În toate lucrurile tăcerea are ultimul cuvânt! Vă așteptăm la „TANGO sin palabras”, o poveste despre fiecare dintre noi!

Pentru asigurarea confortului celorlalți spectatori și desfășurarea în condiții optime a spectacolului, comanda de mâncare se face cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea evenimentului sau în pauza dintre acte.

Consumația nu este inclusă în prețul biletului!

Pentru grupuri mai mari de 4 persoane, sunați la numarul 0773.969.969
Participarea la spectacol a minorilor sub 10 ani nu este permis.
Accesul în restaurant se poate face începând cu ora 18.30.
Locuri de parcare disponibile pe Calea Plevnei.

Distribuție Spectacol

Artiști

Silvia Micu – Soprană

Andrei Mihalcea – Tenor

Eduard Adam Actor 

Marta Claudia Tudor – Pian

Gabi Stănescu – Vioară

George Mihai Stănescu – Violoncel/Contrabas

Emi Ceobanu – Acordeon

Balerini: Delia Luca, Elena Chiriță, Diana Gal,

Ionuț Dinită, Tiberiu Pepenică, Alexandru Ducan

Tehnic

Andrei Marin – Maestru sunet

Traian Marin  – Maestru lumini

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și internațional prin www.kooltix.com și în format fizic în magazinele Flanco, Diverta, Metrou Unirii1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăți cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Spectacolele Noastre

Se încarcă...