URMăTORUL NOSTRU SPECTACOL

WOW Evenimente alături de Restaurant Monarh vin în întâmpinarea iubitorilor de spectacol muzical! 

Balul Bucurestiului de demult

Vă invităm să participați la experiența unui spectacol creat pentru mari scene, găzduit de Intercontinental Athene Palace, în atmosfera rafinată a salonului Le Diplomate.
Veți asista la un show de muzică live, coregrafii elegante și momente de umor de calitate, interpretate de mari artiști ai Operelor și Teatrelor din București, urmărind stilul boem al perioadei interbelice.

Tango sin palabras

Vă invităm să participați la experiența tip ”Dinner and a Show”. Veți putea urmări un spectacol creat pentru mari scene, amplasat în aerul liric al Restaurantului Monarh care vă va întâmpina cu meniul său vast și plin de savoare. Veți asista la un show de muzică live, coregrafii elegante și poezii, interpretate de mari artiști ai Operelor si Teatrelor din București.    -Vezi mai mult

UN SPECTACOL MARE PE O MICĂ „SCENĂ”

Spectacole create pentru iubitorii de muzică, dans și umor de calitate.

Experimentați emoția ” DINNER AND A SHOW ” !

Vă invităm să pătrundeți într-o lume captivantă în care muzica, dansul și teatrul se împletesc armonios creând spectacole uluitoare pentru simțurile dumneavoastră.

În timp ce vă delectați cu o cină selectă, veți fi martorii unei sinergii magice între artă și gastronomie. Explorați magia unor seri memorabile în care gusturile rafinate se întâlnesc cu performanțele captivante, oferindu-vă o experiență senzorială de neuitat.

Am creat spectacole grandioase, gândite inițial pentru scene mari și adaptate cu grijă pentru a fi interpretate într-un spațiu intim și primitor.

Vă vom călăuzi cu bucurie printr-o serie de tematici captivante. De la atmosfera vibrantă a Bucureștiului interbelic, până la pasiunea tango-ului și rafinamentul jazz-ului, și chiar până la magia sărbătorilor de Crăciun, Fiecare tematică va deschide o fereastră spre lumi diferite și emisii artistice variate.

Spectacolele Noastre

EXPERIENTĂ GASTRONOMICĂ RAFINATĂ

Spectacol de calitate, dineu de înalta clasă!

SPECTACOL

Muzică, teatru și dans! Spectacolele marca WOW Evenimente vor reprezenta seara de neuitat pe care vei vrea cu siguranță să o repeți!

CINĂ

O expreriență culinară unică! Vă oferim un meniu cu preparate fine, perfecte pentru a servi masa asistând la un show unic!

LOCAȚIE

Petreceți o seară perfectă în centrul Bucureștiului, în ambiența boemă, selectă și elegantă!

PARTENERI

Gazda:
Parteneri:
Parteneri Media:
Biletele sunt disponibile în rețeaua:

Combinând iubirea voastră față de artă și plăcerea de a savura un preparat bun, am ajuns la formula perfectă pentru o seară în oraș pe care vei dori să o repeți.
Spectacolele noastre sunt oportunitatea perfectă de a vă aduna prietenii și familia și să vă bucurați de timpul petrecut împreună.
Așadar, Restaurantul Monarh a creat un meniu fin, boem și select, în perfectă concordanță cu temele spectacolelor noastre, pentru o experiență culinară unică.

Contact

Fiți spectatorii unui show de calitate în timpul dineului!

WOW Evenimente

Info. Spectacole
Se încarcă...