DINNER SHOW

La Monarh

UN SPECTACOL MARE PE O MICĂ „SCENĂ”

Spectacole create pentru iubitorii de muzică, dans și umor de calitate.

Experimentați emoția ” DINNER AND A SHOW ” în salonul select al Restaurantului Monarh! Am lucrat împreună la realizarea unor spectacole perfecte pentru o cină relaxantă în oraș! Astfel, vă invităm să vă bucurați de meniul boem, locația de vis și de un show cu muzică, dans, momente de umor și vibe-uri pozitive!

Vă vom călăuzi printre tematicile spectacolelor noastre pentru seri relaxante de neuitat.
„Bucureștiul interbelic”, „Tango”, „Jazz friday”, „Muzică din filme celebre”, „Mahalaua de odinioară” precum și „Decembrie de poveste” sunt doar câteva dintre temele spectacolelor pregătite pentru dumneavoastră.

URMăTORUL NOSTRU SPECTACOL

WOW Evenimente alături de Restaurant Monarh vin în întâmpinarea iubitorilor de spectacol muzical! 
Balul Bucurestiului de Demult

Balul Bucurestiului de demult

Vă invităm să participați la experiența unui spectacol creat pentru mari scene, amplasat în aerul liric al Restaurantului Monarh!
Veți asista la un show de muzică live, coregrafii elegante și momente de umor de calitate, interpretate de mari artiști ai Operelor și Teatrelor din București, urmărind stilul boem al perioadei interbelice.    -Vezi mai mult

Tango sin palabras

Vă invităm să participați la experiența tip ”Dinner and a Show”. Veți putea urmări un spectacol creat pentru mari scene, amplasat în aerul liric al Restaurantului Monarh care vă va întâmpina cu meniul său vast și plin de savoare. Veți asista la un show de muzică live, coregrafii elegante și poezii, interpretate de mari artiști ai Operelor si Teatrelor din București.    -Vezi mai mult

PARTENERI

Gazda:
Parteneri:
Parteneri Media:
Biletele sunt disponibile în rețeaua:

Spectacolele Noastre

EXPERIENTĂ GASTRONOMICĂ RAFINATĂ

Spectacol de calitate, dineu de înalta clasă!

SPECTACOL

Muzică, teatru și dans! Spectacolele marca WOW Evenimente vor reprezenta seara de neuitat pe care vei vrea cu siguranță să o repeți!

CINĂ

O expreriență culinară unică! Restaurant Monarh îți oferă un meniu cu preparate fine, perfecte pentru a servi masa asistând la un show unic!

LOCAȚIE

Petreceți o seară perfectă în centrul Bucureștiului, în ambiența boemă, selectă și elegantă a Restaurantului Monarh!

Combinând iubirea voastră față de artă și plăcerea de a savura un preparat bun, am ajuns la formula perfectă pentru o seară în oraș pe care vei dori să o repeți.
Spectacolele noastre sunt oportunitatea perfectă de a vă aduna prietenii și familia și să vă bucurați de timpul petrecut împreună.
Așadar, Restaurantul Monarh a creat un meniu fin, boem și select, în perfectă concordanță cu temele spectacolelor noastre, pentru o experiență culinară unică.

Contact

Fiți spectatorii unui show de calitate în timpul dineului!

WOW Evenimente

Info. Spectacole
Se încarcă...