Balul Bucurestiului de demult

Tip Spectacol: Interbelic

Locație: InterContinental Athénée Palace

           – Salon Le Diplomate

Durata: 1 h 45 (cu pauza)

SEARĂ INTERBELICĂ

Spectacolul cu iz interbelic este o incursiune captivantă în atmosfera vibrantă a perioadei interbelice, aducând în scenă o combinație impresionantă de muzică, dans și umor clasic pentru a reconstitui farmecul acelei epoci fascinante.

Pe scena spectacolului, veți fi transportați înapoi în timp,  când societatea era marcată de schimbări radicale și un aer de decadentism. Melodiile fermecătoare ale marilor compozitori ai vremii, vor încânta auzurile, oferind coloana sonoră perfectă pentru această călătorie în timp.

Dansurile elegante ale epocii vor da viață scenei și vor impresiona publicul cu mișcări pline de grație și energie. 

Momentele de umor clasic vor completa spectacolul, aducând în prim-plan replici spirituale și scheciuri comice care puneau în lumină paradoxurile și haosul vremii interbelice. 

În ansamblu, Balul Bucureștiului de demult va reuși să reconstituie cu măiestrie esența și vibrația unei epoci fascinante, cu muzică fermecătoare, dansuri electrizante și umor clasic, toate îmbinate pentru a crea un tablou captivant al perioadei interbelice. Este o experiență ce va aduce zâmbetul pe buzele spectatorilor și îi va purta într-o călătorie în timp memorabilă.

Distribuție Spectacol

Artiști

Daniela Bucșan – Soprană

Andrei Mihalcea – Tenor

Eduard Adam Actor 

Marta Claudia Tudor – Pian

Gabi Stănescu – Vioară

George Mihai Stănescu – Violoncel

Emi Ceobanu – Acordeon

Balerini: Elena Chitiță, Amyra Badro, Maria Mija

Tiberiu Mihai, Cătălin Țîrcovnicu, Alexandru 

Constantin

Tehnic

Maestru sunet – Andrei Marin

Maestru lumini – Traian Marin

 

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și internațional prin www.kooltix.com și în format fizic în magazinele Flanco, Diverta, Metrou Unirii1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăți cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Spectacolele Noastre

Se încarcă...