A Very Christmas Dinner Show

Tip Spectacol: Poveste de Crăciun

Locație: InterContinental Athénée Palace

           – Salon Le Diplomate

Durata: 1 h 45 (cu pauza)

SPECTACOL DE CRACIUN

O aventură magică în lumea viselor de Crăciun

Veți fi martorii unei povești minunate despre un bărbat care nu crede în spiritul Crăciunului și care se trezește într-un vis plin de colinde și dansuri. Ce se va întâmpla când va descoperi că visul lui este mai real decât credea? Cine este persoana misterioasă care a complotat pentru ca el să își recapete bucuria de a sărbători? Veniți să aflați răspunsurile la aceste întrebări și să vă bucurați de un spectacol de excepție, care vă va încânta simțurile și vă va face să credeți din nou în magia Crăciunului.

Nu ratați această ocazie unică de a vă bucura de un show și o cină de Crăciun de neegalat!

Sub acordul colindelor minunate, veți putea savura un meniu rafinat cu 3 feluri de mâncare, ales cu grijă pentru a se potrivi cu atmosfera în care vă veți afla. Această experiență este mai mult decât un simplu spectacol, este o sărbătoare a simțurilor, a sufletului și a spiritului Crăciunului!

Distribuție Spectacol

Artiști

Ioana Neagu – Solistă

Andrei Mihalcea – Tenor

Alexandru Răileanu – Pian

Gabi Stănescu – Vioară

George Mihai Stănescu – Violoncel

Balerini: Elena Chiriță, Federica Franceschini,

Maria Mija, Cătălin Țîrcovnicu, Alexandru Constantin

Tehnic

Maestru sunet – Andrei Marin

Maestru lumini – Traian Marin

 

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și internațional prin www.kooltix.com și în format fizic în magazinele Flanco, Diverta, Metrou Unirii1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăți cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Se încarcă...