Servicii Nunta

Formatie Muzica
Sistem Sunet
Lumini Scena
DJ
Aranjamente Florale
Foto – Video
Photo Corner
Candy Bar / Fruit Bar
Tort
PRET: 5000€

Planificarea unei nunti unice poate fi destul de coplesitoare pentru cupluri, motiv pentru care tot mai multe persoane angajeaza un planificator de nunta cu experienta si viziune.

Daca ati ales deja locatia pentru nunta, este randul nostru sa va ajutam pana la cele mai mici detalii. Cautati aranjamente florale si va doriti un candy bar unic? Muzica si interactiunea dansatorilor cu invitatii sunt in obiectivul petrecerii dumneavoastra de succes? Doriti sa aveti cele mai reusite fotografii si video de calitate din cea mai importanta zi ? WOW Evenimente este aici pentru dumneavoastra !

Am lucrat cu multi furnizori de nunta talentati si de incredere, de-a lungul anilor, care ne vor ajuta sa ne asiguram ca, oriunde alegeti ca locatie a nuntii dumneavoastra, va fi o zi de amintit pentru totdeauna. O sarbatoare livrata perfect, planificata perfect cu o echipa experimentata formata din cei mai buni furnizori de nunti, alaturi de care vom crea cea mai frumoasa nunta de care va puteti bucura alturi de familie si prieteni.

WOW Evenimente- planificare nunta va va fi alaturi la fiecare pas, astfel incat ideile si visele pentru nunta sa fie la fel de nelimitate ca imaginatia voastra!

CERE OFERTA

Entertainment/Muzica

Servicii tehnice

Alte servicii

Aranjamente florale

Se încarcă...