Servicii Botez

Formatie Muzica
Sistem Sunet
Lumini Scena
DJ
Ursitoare
Foto – Video
Photo Corner
Aranjamente Florale
Candy Bar / Fruit Bar
Tort
PRET: 5000€

Vesti minunate au ajuns la noi si ne informeaza cu privire la sosirea unui nou membru in familia dumneavoastra! Felicitari si o mare urare de bun venit noului tau copil!

Acesta este momentul in care va formati ideea de a planifica o zi speciala. O zi plina de emotii, un nou inceput simbolic pentru micutul vostru, in timp ce aveti o ocazie unica de a organiza o petrecere minunata .

Ne place sa stabilim planul pentru o petrecere de vis a copiilor, unde petreceti timp de calitate alaturi de familie si prieteni. Specialitatea noastra este sa cream povesti perfect adaptate dorintelor dumnevoastra.

Desi un eveniment extrem de vesel, botezul poate fi un efort stresant. Lasa echipa WOW Evenimente sa va economiseasca timp si sa reduca stresul, ajutandu-va in organizarea tuturor elementelor sarbatorii, lasandu-va pe voi si familie sa va bucurati pe deplin de copilul nou venit si de timpul petrecut acasa.

Suntem coordonatori cu experienta de evenimente si suntem specializati in organizarea de botezuri de la dreptul traditional la unic si de neuitat. Vom pune in aplicare toate ideile si dorințele dumneavoastra pentru a va crea botezul copilului vostru.

CERE OFERTA

Entertainment/Muzica

Servicii tehnice

Alte servicii

Aranjamente florale

Se încarcă...